Sabtu, 15 Ogos 2009

Growingup.....Oreo and Ommy

Salam....dlm menghitung hari untuk naik keje yg penuh dgn kebosanan tahap melampau,dpt jgk la aku melihat pembesaran 2 ekor kucing peliharaan iaitu Oreo dan Ommy...Aku x ingat bile video nie dirakam,tapi dlm pada aku terperoks kat rmh.Rasanye bln lepas kot.

Kesihatan aku dh beransur pulih,tangan dh ok.Dh leh wat keje2 ringan dan dh bleh bwk kete.yiiihaaa.....So sekarang xyah la tunggu Zali ataupun abah bwk g mana-mana.Hmmm....x pun Puan Mala jadi mangsa kena bwk aku kuar.Tapi dlm pada kesihatan dh Ok nie,Zali x kasi aku g tempat-tempat awan coz skarang tengah sibuk virus H1N1.Tu yg tahap tension dh melampau nie....

Diam x diam dh hampir 2 bln kemalangan aku tu...cam mimpi je.Entah mcm mana keje2 yg melambak akan tunggu aku kat office nanti.huh....mesti berpeluh-peluh nak menyiapkan.Dan mesti mkn berminggu baru siap.Dan diam x diam jgk Ramadhan bakal tiba lg,dh tinggal seminggu je.Tapi tahun nie cam x semangat je nak Raya,xtau nape mungkin sebab aku x pegang duit sendiri untk g shopping raya kot...hehehe....

Xpela,xde ape lg aku nak ngomel,korang layan jela video kat bwh nie.Kiut x kucing-kucing aku nie?Pastu korang tengok la kaki Zali yg menyibuk nk interframe gak.Nama kucing aku kat video nie lain tau,masa tu x confirm lg nama depa nie.Skarang dh confirm yg jantan Oreo dan betina Ommy....

video

video

0 ulasan: